MATERIAL

Material audiovisual que es lliurarà a les persones inscrites a les Jornades d’Educació Mediàtica:

 

DVD DÓNA’M LA TEVA MIRADA

Dóna’m la teva mirada és un material audiovisual, flexible i innovador que explica de manera senzilla i entretinguda els fonaments bàsics del llenguatge audiovisual per a qualsevol persona interessada a comprendre millor el que veu en una pantalla.

Un manual en forma de vídeo que combina explicacions teòriques amb demostracions pràctiques. El reportatge estarà dividit en set apartats o capítols que tracten elements bàsics del llenguatge audiovisual o cinematogràfic com els tipus de plans, el tràveling, l’angle picat o la càmera subjectiva, per dir-ne alguns.

 


DVD PROJECTE MÒBIL (el viatge)

El documental Projecte Mòbil (el viatge) vol mostrar alguns dels problemes mediambientals, socials i laborals que es generen en la fabricació dels telèfons mòbils, aquests aparells que durant tantes hores portem a les mans, però que no sabem quasi res de la seva composició ni del seu procés de fabricació.

El Projecte Mòbil (el viatge) vol anar molt més enllà del que ens mostren els estants del Mobile World Congress (MWC) i donar a conèixer als consumidors la problemàtica que hi ha “amagada” dins dels nostres mòbils.